Златиборци представили летњу туристичку понуду у Будви

        У Старом граду у Будви, у суботу, 13. јула Туристичка организација Златибор имала је прилику да својим домаћинима из Туристичке организације Будва, грађанима овог приморског града и њиховим бројним гостима, представи и најави своју летњи сезону и програм златиборског Културног лета.

        Имајући у виду да су туристи из Црне Горе традиционално једни од најбројнијих на Златибору и да је „златна планина“ омиљена дестинација за одмор гостију из Црне Горе, ова промоција је била идеална прилика да се представе бројни новитети у туристичкој понуди Златибора.

        Поред многобројних садржаја златиборци су посебно најавили такмичење дувачких оркестара Западне Србије – предтакмичење за Гучу, а које ће се одржати на Златибору. Сама промоција овог такмичења употпуњена је наступом трубачког оркестра што је изазвало велико интересовање посетилаца златиборског штанда.

        Иначе, сусрети у туризму представљају драгоцену прилику за размену идеја и искустава, а сама посета реализована је у сарадњи са компанијом „Balkan GS Chance“.

(Банатски добошар/Туристичка организација Златибор)

.