Златибор: Развој туристичке понуде у фокусу хотелијера

                У конференцијској сали Туристичко-рекреативног комплекса Златибор у четвртак, 3. октобра, одржан је састанак златиборских хотелијера.

                На састанку на коме су присуствовали председник Скупштине општине Чајетина Арсен Ђурић, директор Туристичке организације Златибор Владимир Живановић, као и представници златиборских хотела, сумирани су резултати протекле летње туристичке сезоне и разматране планиране промотивне и организационе активности за 2025. годину.

                Ово окупљање је пружило прилику хотелијерима, као једним од главних носилаца туристичке понуде Златибора, да размене мишљења, поделе искуства и дођу до заједничких закључака за даљи развој Златибора.

Фото: Туристичка организација Златибор

                Протекло лето на Златибору је било богато културним и спортским манифестацијама, новинама у виду наградне игре са главном наградом у виду аутомобила Opel Corsa, као и многим посетама привредних, спортских и туристичких делегација. Све то уз природне лепоте Златибора још више су оснажили Златибор као једну од водећих туристичких дестинација у Србији.

                Заједнички циљ хотелијера и Туристичке организације Златибор је да се у наредном периоду још више ради на промотивним активностима и развојем нових садржаја како би се задржао позитиван тренд туристичког раста.

(Банатски добошар / Општина Чајетина)