Банатско Ново Село – Нема организованог дочека Нове године

Кажу, за дочек Нове године није битно где си, већ с ким си. Ипак, амбијент, музика, храна и пиће умногоме утичу на Ваш угођај. Ова година је на измаку и до новогодишње ноћи остао је још један дан.

Банатско Ново Село је насеље у чијим се угоститељским објектима и локалима, релативно дуго и традиционално, испраћала Стара и дочекивала Нова година. Чак су и становници околних насеља долазили до Банатског Новог Село да би уживали у најлуђој ноћи.

Међутим, последњих година та традиција се угасила, у три ресторана, неколико кафића, пицерија и локала, а који тренутно функционишу, нема организованог дочека Нове године. У неким од локала организују се само приватне новогодишње журке.

А ситуација у недељу, 31. децембра је оваква:

Ресторан „Златни клас“, нема организованог дочека, ради се до 21:00

Ресторан „Kaštelul“, нема организованог дочека, ради се до 20:00

Ресторан „Голф“, нема организованог дочека, не ради

Кафе „Миленијум“, нема организованог дочека, ради се до 19:00. У овом кафеу се  у понедељак, 1. јануара 2024. организује Новогодишње друго вече уз наступ „Кристал бенда“. Улаз је слободан.

„Birtia bar“, нема организованог дочека, ради се до 18:00

Кафе „Бонапарта“, нема организованог дочека, ради се до 16:00

Кафе „МОZ“, нема организованог дочека. Међутим, у овом објекту се од 12:00 па до 19:00 организује Новогодишња дневна журка. Овај вид забаве и дружење са најоданијим гостима кафића и пријатељима траје од 2017. године.

„Mišelin Pub“, нема организованог дочека, не ради.

„Čudesa od mesa“, нема организованог дочека, ради се до 21:00

Пицерија „Pizza in Cortile“, нема организованог дочека, ради се до 19:00