Одбојкашице Банатског Новог Села убедљиво прве

        У такмичењу Регионалне лиге јужног Баната за предпионирке, одбојкашице Одбојкашког клуба „БНС“ Банатско Ново Село заузеле су прво место, и то без иједног пораза. Поред играчица из Банатског Новог Села Лигу чине још и: ОК „Баваниште“ – Баваниште, ОК „Банат“ – Вршац, ОК „Одбојка 013“ – Панчево, ОК „Пландиште“ – Пландиште и ОК „Младост“ – Омољица.

        Новосељанке су у финалној утакмици савладале ОК „Баваниште“ са резултатом 3:0 (судили су Ј. Марић и И. Танасијевић).

Шампионски пехар, фото: Банатски добошар

        Треће место заузеле су одбојкашице „Баната“ из Вршца које су у одлучујућој утакмици савладале панчевачки клуб „Одбојка 013“ са резултатом 3:2 (судили су Д. Добросављевић и М. Фаркаш).

        Утакмице за прво и треће место играле су се у спортској дворани у Банатском Новом Селу.

        Божидар Проле, председник Одбојкашког клуба „БНС“ у изјави за наш портал навео је да овај успех клуба није случајан, да се са децом добро радило, и да је тренер Дубравка Флора од талентоване деце успела да направи компактну екипу, а чији се рад на крају и исплатио.

Божидар Проле

„Наш клуб као првак јужног Баната такмичење наставља на покрајинском нивоу и то је велика ствар за Банатско Ново Село. Заслуга за овај успех припада и родитељима ове дивне деце, али и верним спонзорима који су све време веровали у нашу децу и у наш рад“, напоменуо је Божидар Проле.