Зимски атлетски камп – Девојачки бунар 2023.

                Почетак године у панчевачкој атлетици обележиле су заједничке припреме Атлетских клубова „Панонија“ и “Тамиш“. Наиме, у периоду од 8. до 15. јануара атлетичари ова два клуба заједно са својим колегама из Атлетског клуба „Врбас“ из Врбаса , као и са играчима и члановима Карате клуба „Будућност“ из Алибунара, боравили су у Девојачком бунару где су на свакодневним тренинзима подизали своју кондицију и форму.

Фото: АК Панонија

Око педесетак младих спортиста са својим тренерима били су смештени у Хотелу „Плава дама“, а тренирали су на оближњем фудбалском стадиону и бројним стазама којих обилује Девојачки бунар.

Треба рећи да су атлетичари поред два дневна тренинга имали и заједничка дружења како у хотелу тако и ван њега. Тако је организовано такмичење „Ја имам таленат“, дочек српске Нове године, а између себе су бирали и најуређенију собу.

Фото: АК Панонија

У суботу, 14. јануара организовано је било и велико такмичење на полигону спретности и трка на 200 метара, а најбољима су подељене дипломе и медаље.

Своје добре утиске са ових припрема нису крили ни тренери сва три клуба: Саша Стојиловић (АК „Панонија“), Зоран Коцић (АК „Тамиш“) и Саманта Тот (АК „Врбас“).

Фото: АК Панонија

Сви они истичу добре и квалитетне тренинге, предивну природу са сјајним песковитим стазама, добру атмосферу и сарадњу тренера, изузетан смештај и храну…

Оно што посебно охрабрује је и најава представника сва три клуба да ће своју сарадњу наставити и током читаве године, а прво заједничко такмичење их очекује већ наредног викенда на Првенству Београда.

Фото: АК Панонија